Om oss

Välkommen till en sida som kommer att lägga fokus på det som gör livet värt att leva – fester och trevliga tillställningar med personer man älskar. Finns det någonting som ger samma energi och samma glädje som en lyckad fest? En fest som man känner att den aldrig ska ta slut och där man bara känner att den ska fortsätta långt in på småtimmarna?

Vi vill här ge dig tips och råd om hur du blir den person som ligger bakom en sådan fest – en tillställning som alla ser tillbaka på i ett slags rosa skimmer. Vad ska man tänka på för att lyckas? Vilken mat ska man bjuda på, vilken musik ska spelas och behöver man någon typ av underhållning för att lätta upp stämningen ytterligare? Vi ger dig svaren.

Här kommer vi även att gå igenom fördelarna med att ta hjälp och anlita en firma inom catering. Detta oavsett storlek på festen. Man måste tänka på sig själv också. Som arrangör så är det lätt att man fastnar just som det: man ser till att alla har det så bra som möjligt – men glömmer bort att njuta själv. Därför är catering ett bra alternativ. Hur hittar man rätt firma och vad ska man tänka på gällande mat, dryck och servering? Genom våra tips så garanteras du rätt val och en lyckad fest. Välkommen!